måndag 22 november 2010

Angående nya Harry Potter filmen

Just kommit hem från bion, slutet av filmen var pengarna värt kan man väl säga.

Daniel Radcliffe som spelar huvudrollen (Harry Potter) har vuxit upp och har blivit man passa inte längre som den 17 åriga herry potter som han utger sig att vara i filmen. Även Ron Weasley´s aktör Rupert Grint såg alldeles för gammal ut. Men man kan inte bara byta skådespelare efter 6-7 års filmande. Det skulle ju förstöra hela filmen.

Har läst boken (Harry Potter och dödsrelikerna) men kommer inte ihåg precis allting lade jag märke till under filmens gång. Som fru baggot... eller vad hon nu hette som de träffade vid Harry Potters gamla hem, egentligen var Voldemorts orm (Nagini). Mins jag ingenting av. Men att den söta Dobby dör mins jag tyvärr! Det var det sorjligaste i hela boken. Och de just den delen ganska bra i filmen men den kunde ha varit mer dramatisk så som i fjärde filmen (Harry potter och den flammande bägaren) där Cederik dör. Dobby fick iaf en liten begravning som var gulligt tyckte jag.
Lucius Malfoy var lika stilig som vanligt, riktigt ståtlig karl! Dock såg han lite sliten ut och hade skäggstub. Hehe det kanske var meningen också ;) Början var dryg och riktigt tråkig men slutet var bra. Den sista scenen i filmen kunde de ha gjort lite mer spännande, en del filmer fastar man vid och vill se nästa film direkt men så var det inte med denna filmen.. tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar