torsdag 14 januari 2010

Dagens mat; Kanadensisk nudlar med tonfisk

Alla mina vänner som har smakat min Kanadensiska nudlar med tonfisk ÄLSKAR den, jag gillar inte champinjoner men i detta är det skit gött. Vide som inte "tål" fisk tyckte att detta var nästan lika gött som pizza.
  • Gryta, glasform, sked, kniv, osthyvel, durkslag, slev och "spageti gaffel?" och självklart grytlappar.
  • Pasta, krydor, olivolja, ost, margarin/smör, chamoingionsoppa och tonfisk (I VATTEN!).
  • Plus en hemlig ingredtinse.




































  • Blanda champinionsoppan och grädden.
  • Smöra formen.
  • Sätt på en gryta med vatten och häl i lite olivolja så inte pastan klumpar sig i varandra.
  • Häl ut vattnet i tonfiskburken.
  • Skär ost, så mycket som just du vill ha.












































  • Koka pastan i 8 minuter och under tiden sätter du på ugnen på 200 grader.






















  • Häl ut pastan när den är klar.
  • Strö lite tonfisk på botten av glasformen.
  • Lägg i lite smör/margarin i pastan innan du häller över allt i glasformen.
  • Strö resten av tonfisken på pastan, ett tips är att trycka ner tonfisk ner i pastan så det även blir inuti.
  • Häl på champinion/grädd såsen över alltihopa, ett tips även här är att försöka få såsen ner i pastan så att den suger i sig mer och blir mycket krämigare.
  • Sätt på ost i den mängd som du vill ha och sen tillsätt massa goda kryddor.
















































Så här ser resultatet ut när det är klart och när vi griska grisar har varit i farten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar