Alla mina vänner som har smakat min Kanadensiska nudlar med tonfisk ÄLSKAR den, jag gillar inte champinjoner men i detta är det skit gött. Vide som inte "tål" fisk tyckte att detta var nästan lika gött som pizza.
- Gryta, glasform, sked, kniv, osthyvel, durkslag, slev och "spageti gaffel?" och självklart grytlappar.
- Pasta, krydor, olivolja, ost, margarin/smör, chamoingionsoppa och tonfisk (I VATTEN!).
- Plus en hemlig ingredtinse.
- Blanda champinionsoppan och grädden.
- Smöra formen.
- Sätt på en gryta med vatten och häl i lite olivolja så inte pastan klumpar sig i varandra.
- Häl ut vattnet i tonfiskburken.
- Skär ost, så mycket som just du vill ha.
- Koka pastan i 8 minuter och under tiden sätter du på ugnen på 200 grader.
- Häl ut pastan när den är klar.
- Strö lite tonfisk på botten av glasformen.
- Lägg i lite smör/margarin i pastan innan du häller över allt i glasformen.
- Strö resten av tonfisken på pastan, ett tips är att trycka ner tonfisk ner i pastan så det även blir inuti.
- Häl på champinion/grädd såsen över alltihopa, ett tips även här är att försöka få såsen ner i pastan så att den suger i sig mer och blir mycket krämigare.
- Sätt på ost i den mängd som du vill ha och sen tillsätt massa goda kryddor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar